Skip to Content
Isuzu D-Max valt meermaals in de prijzen

Isuzu D-Max valt meermaals in de prijzen

Nieuwe D-Max onderscheiden met de titels ‘Pick-Up van het Jaar’ en ‘Meest betrouwbare pick-up’ in de UK.

Bij de start van een nieuw jaar sleepte Isuzu opnieuw 2 gerenommeerde titels in de wacht. De juryleden van het gespecialiseerde Britse magazine ‘What Van’ bekroonden de D-Max tot beste pick-up in de markt, terwijl het tijdschrift ‘Professional Pickup & 4×4’ tot de vaststelling kwamen dat de D-Max ook de meest betrouwbare pick-up is die er bestaat.

Gelanceerd in 2017, heeft de nieuwe Isuzu D-Max al heel wat prijzen in de kast staan. De komst van de nieuwe 1.9 D motor heeft duidelijk geen afbreuk gedaan aan de betrouwbaarheid en dynamische kwaliteiten van het model.

Pick-Up van het Jaar

Het gespecialiseerde Britse tijdschrift ‘What Van’ is dé specialist in de UK met betrekking tot bedrijfswagens. Dat de jury de nieuwe D-Max bekroont tot Pick-Up van het jaar 2018, is alvast een mooie erkenning.

Zowel het vernieuwde design als de onovertroffen kracht en uithouding hebben meegespeeld in het uiteindelijke resultaat. In het eindverslag prees de jury de nieuwe motor die de Euro 6 norm haalt zonder AdBlue, de 3,5 ton trekkracht, de ontelbare oplossingen en mogelijkheden in het aanbod, en tot slot het ongeëvenaarde waarborgpakket van de nieuwe D-Max (5 jaar of 200.000 km).

Ook voor de Belux-markt kan de nieuwe D-Max deze troeven uitspelen.

Pick-up Betrouwbaarheidsenquête 2017

Professional Pick-Up & 4×4 is het eerste en enige pick-up/truck magazine in Groot-Brittannië. De artikels worden geschreven door pick-up rijders en voor pick-up rijders. Het blad staat bekend om de meest gedetailleerde tests van pick-ups en de talrijke bijkomende onderwerpen die pick-up gerelateerd zijn.

Recent heeft Professional Pick-Up een betrouwbaarheidsenquête gehouden waarbij de Isuzu D-Max als beste naar voren kwam. De enquête betrof 400 pick-ups die allen in roulatie waren en een gezamenlijke leeftijd van 1800 jaar vertegenwoordigden.

Na een grondige evaluatie ziet de top 5 ziet er als volgt uit:

  1. Isuzu D-Max
  2. Toyota Hilux
  3. Mitsubishi L200
  4. Ford Ranger
  5. Volkswagen Amarok

Isuzu weet als geen ander wat een goede pick-up moet omvatten. Het fabriceren van pick-ups en vrachtwagens is dan ook de core business van het merk. Met meer dan 100 jaar ervaring is Isuzu ’s werelds grootste fabrikant van dieselmotoren en dat resulteerde in 2017 in een vernieuwende D-Max met nieuwe 1.9 dieselmotor. Daarbij werd niet ingeboet op kracht, uithouding en betrouwbaarheid.

De Isuzu D-Max is thuis op alle terreinen, biedt comfort en uithouding en een oplossing voor elke gebruiker. Deze 2 nieuwste onderscheidingen bevestigen dit nogmaals.

Over Isuzu Nederland Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Press relations can go to:

www.isuzu.presscorner.be for the Belgium general press
www.isuzu.presscorner.lu for the Luxembourg general press
www.isuzu.presscorner.nl for the Dutch general press

Isuzu Nederland Newsroom
Isuzu Benelux
Satenrozen 8 - 2550 Kontich